Historiek

A- A A+

Twins Vervoer  - Ledegem - HistoriekTwins Vervoer NV wordt vakkundig geleid door twee zaakvoerders, de partners Stephen Dolet en Anja Vandenbussche. In september 2005 werd het bedrijf in het leven geroepen. De enkele maanden eerder (in juli) geboren tweeling Maïke en Jowanna inspireerde hen tot de bedrijfsnaam.

Stephen heeft buiten de vijf jaar als zelfstandig bedrijf nog eens tien jaar extra ervaring in de transportbranche! Stephen heeft eerst zes jaar gewerkt als filiaalverantwoordelijke voor een transportbedrijf en nog eens drie jaar aan de luchthaven Brucargo. Hij is dus uiterst ervaren in distributie.

Slechts begonnen met twee vrachtwagens bestaat het kwalitatieve wagenpark uit 24 vrachtwagens. Ondertussen heeft Twins Vervoer 25 bekwame en goed opgeleide chauffeurs in dienst en wordt er regelmatig gekeken naar uitbreiding van het personeelsbestand (zie vacatures op deze site).

Twins Vervoer heeft de afgelopen jaren veel kennis opgedaan om de beste chauffeurs aan te trekken. De zaakvoerders gaan steeds selectiever te werk om hun klanten van een zo hoogwaardig mogelijke, flexibele en persoonlijke service te kunnen voorzien. De kundige chauffeurs krijgen regelmatig allerhande opleidingen om de vakbekwaamheid hoog te houden.

Op korte termijn wil Twins Vervoer via charters ook rechtstreeks voor eigen klanten gaan rijden. Ondertussen heeft het bedrijf een loods aangekocht op de Sint-Jorisstraat 84C waar er de mogelijkheid is tot op- en overslag voor onze klanten alsook een eigen onderhoudsdienst aan het wagenpark. Kortom, Twins Vervoer staat nooit stil en blijft zijn klanten van de best mogelijke service voorzien!

Klop aan bij Twins Vervoer NV! Stephen Dolet en Anja Vandenbussche staan voor u paraat voor correcte, betrouwbare en stipte distributie van alle goederen in de Benelux, ook in onderaanneming! Reclame van de firma op onze vrachtwagens is mogelijk.

 Twins Vervoer  - Ledegem - Home

Twins Vervoer // Sint-Jorisstraat 84C
8730 - Beernem // België

 Twins Vervoer  - Ledegem - Home


Tel : +32 470 52 22 11

 Twins Vervoer  - Ledegem - Home

info@twinsvervoer.be
BTW BE 0436 439 919